вторник, 13 август 2019 г.

Поредния пиар на Ангел Грънчаров по повод Неделното хорона гр. Пловдив

Здравейте читатели на блога. Днес сутринта като станах преди да тръгна за работа реших да видя какво става във фейсбук. Докато се рових, попаднах на една публикация на Ангел Грънчаров относно Неделното хоро на Пловдив с малко снимки от него, а именно следната:


Помолих го умишлено: 
Аз:Моря ти се не прави никакви клипчета и публикации по повод Неделното хоро 
АГ: Обещавам, няма да правя 

И аз взех, че му повярвах Сутринта гледам пак направил публикация. Като видях, че не си е спазил обещанието като тръгнах на работа първата ми работа беше да му звънна и да го помоля да не намесва Неделното хоро и Альоша, защото двете нямат нищо общо. А това го направих, най-вече в защита на неделното, защото бях озвучител, сега не съм, но това е друга тема на разговор. Като го помолих да не намесва Неделното хоро на Пловдив и да промени статията си във фейсбук реакцията от отсрещната страна беше, че няма да я махне. Вярно, той понкога като се заинати е като "магаре на лед". Така му се вбесих, че не си сдържах нервите и в защита на Неделното хоро Пловдив по едно време почнах да му говоря истини, които знам, че не му харесват, дори и почнах да го псувам, което много рядко ми се случва. Като чу, че така му се ядосах ми каза, че не иска да ме чува дори и да ме вижда. Разберете читатели на блога, че не мога да допусна някой да говори по повод на Неделното хоро на Пловдив, където ходя от близо 3 години и то няма студ, пек, дъжд и да пише такива провокативни неща. И аз не искам да го видя, като приказва такива неща по адрес на Неделното хоро.

 Уважаеми читатели, който от вас е доволен от тази статия, която съм ви представил и някой има доброто желание да подпомогне блога или неговия автор, моля последвайте връзката.

3 коментара:

  1. Да,но чак да го псуваш?Ангел не заслужава това...Защо не вземеш да му се извиниш,Ники?Имаш ли сили за това?

    ОтговорИзтриване